Pomoć oko Windows Mobile aplikacije

Ponuda igara

 

Ponudi svih raspoloživih igara (sportsko klađenje, klađenje uživo i „moj broj”) možete pristupiti klikom na meni u gornjem levom uglu. Odaberite vrstu igre koju želite da igrate.

Pristup nalogu

 

U svakom trenutku možete da se ulogujete na svoj nalog klikom na ikonicu (čovečuljak) u gornjem meniju, posle čega treba da unesete svoje korisničko ime i lozinku. Takođe, kada pokrenete aplikaciju, možete da unesete korisničke podatke i da štiklirate opciju da se podaci pamte.

Odabir utakmica sportskog klađenja

 

Čim otvorite aplikaciju, automatski se učitava ponuda sportskog klađenja. Skrolujte ekran levo i desno da biste prešli na druge sportove, npr. fudbal – tenis – košarka – golovi u ligi...

 

Kada odaberete sport koji želite da igrate, prikazaće vam se sve raspoložive lige. Kliknite na odabranu ligu da biste videli sve raspoložive utakmice sa osnovnim kvotama 1x2. Klikom na strelicu sa desne strane otvoriće vam se prikaz svih raspoloživih kvota za tu utakmicu.

 

Klikom na kvotu, dodajete je na tiket kome uvek možete da pristupite klikom na ikonicu tiket u gornjem desnom uglu.

Igra na „moj broj”

 

Izaberite iz levog menija „moj broj” ponudu i otvoriće Vam se spisak svih raspoloživih „,moj broj” igara. Odaberite onu koju želite da odigrate, izaberite kolo (imate informaciju kada počinje izvlačenje) i dolazite na stranicu za odabir brojeva koje želite da odigrate. Kliknite na željene brojeve (ako pogrešite, opet kliknite na izabrani broj da ga obrišete) i dodajte ih na tiket. Tiketu uvek pristupate iz gornjeg desnog ugla, klikom na ikonicu tiket.

Uplata tiketa

 

Kada dodate sve sportske, Live Bet ili „moj broj” događaje na koje želite da odigrate, u polju „uplata” unesite iznos Vašeg uloga i kliknite na dugme „uplati tiket”. Potrvrdite uplatu i Vaš tiket će biti uplaćen.

Zašto je vrijeme utakmice pomjereno za sat vremena?

Vremena utakmica se prikazuju u odnosu na Vaše lokalno vrijeme. Provjerite da li Vam je ispravno unijeta vremenska zona.

Uputstvo za podešavanje vremena za Windows XP

  1. Postavite kursor iznad sata u donjem desnom uglu ekrana i pritisnete desni klik na mišu

U dobijenom meniju kao na slici odaberite Adjust Date/Time

Kliknite na Time zone

Provjerite da li Vam je vremenska zona podešena na GMT +1