Mozzart HELP

Odgovorno klađenje

Mozzart u saradnji sa Univerzitetskim kliničkim centrom Republike Srpske vodi posebnu brigu o svojim igračima motivišući ih da uvijek ulažu novac koji sebi mogu da priušte.
U svakom trenutku igrač ima mogućnost da na stranici „Promjena podataka“ podnese zahtjev za organičavanje iznosa uplate tiketa na dnevnom, nedjeljnom i mjesečnom nivou, odnosno ograničiti najviši iznos gubitka u tom periodu. U slučaju potrebe za samoisključenjem na određeni vremenski period, taj zahtjev može podnijeti putem formulara na prethodno pomenutoj strani.
Sve svoje transakcije, u propisima predviđenom roku igrač može vidjeti na stranici „Moj nalog“ kada klikne na link „Stanje na računu“.

MALOLJETNICI
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljena mogućnost klađenja na sajtu Mozzartbet.ba, kao što je po Zakonu o igrama na sreću i precizirano.
U mjere predostrožnosti koje primjenjujemo ubraja se niz provjera koje za cilj imaju onemogućavanje licima mlađim od 18 godina da se klade putem sajta Mozzartbet.ba.
Zadržavamo pravo da zatražimo verifikaciju dokumenata od bilo kog korisnika i možemo blokirati račun dok zadovoljavajući dokaz ne bude primljen.
Da bi se sprečila zloupotreba tuđih naloga, roditeljima savjetujemo da dodanto instaliraju programe za filtriranje i ograničavanje sadržaja.

KLAÐENJE KAO PROBLEM
Nikada se nemojte kockati/kladiti iznad novčanog iznosa koji ste prethodno za to odredili.
Bez obzira na to da li dobijate ili gubite, obavezno prestanite da se kockate/kladite kada dođete do iznosa koji ste prethodno odredili za ulog u igri.
Nikada nemojte da se kockate/kladite ukoliko vas to finansijski iscrpljuje. Ako Vam porodica daje primjedbe, vjerovatno ste u problemu.
Nikada se nemojte kockati/kladiti ako se zbog svog kockanja/klađenja morate zadužiti, odnosno nikada sa pozajmljenim novcem.
Nikada se nemojte kockati/kladiti sa novcem koji ste namjeravali da potrošite na nešto drugo (npr. poklon za dijete, stanarinu, popravke itd.).
Ako primijetite da se kockate da bi smanjili stres, znajte da ste u problemima.
Kockanje/klađenje nikada nemojte koristiti kako biste prevladali neugodna osjećanja.
Nikada se nemojte kockati/kladiti ako zbog toga morate zapostaviti ili se odreći društvenih i/ili poslovnih aktivnosti.
Ako počnete učestalo da se kockate, napravite pauzu.
Ako imate osjećaj da više nemate kontrolu nad svojim igranjem igara na sreću, obratite se odgovarajućem savjetovalištu.
Zadržite kontrolu nad svojim ponašanjem i nemojte dopustiti da Vaše ponašanje kontroliše Vas!
Ukoliko poznajete osobu za koju smatrate da ima problem sa klađenjem i mislite da je potrebno da joj se onemogući pristup sajtu Mozzartbet.ba molim Vas da nas o tome obavjestite pismenim ili elektronskim putem. U Vašoj poruci je neophodno da nam dostavite Vaše identifikujuće podatke, kao i podatke osobe za koju zahtjevate isključenje.

OGRANIČAVANJE IZNOSA UPLATE I GUBITKA
Pismenim ili elektronskim putem možete odrediti najviši iznos koji možete uplatiti, odnosno odrediti najviši iznos gubitka koji možete pretrpeti u određenom vremenskom periodu. U poruci je neophodno da nam dostavite Vaše identifikujuće podatke, kao i da naznačite da li želite da ograničite iznos gubitka ili uplate tiketa, kao i period (npr. dnevni, nedjeljni ili mjesečni) na koji se Vaš zahtjev odnosi.

ZABRANA PRISTUPA SISTEMU
Pismenim putem ili elektronskim putem možete zatražiti zabranu pristupa sistemu (samoisključenje) na određeni vremenski period, a Vaš zahtev morate potvrditi u roku od 3 dana. U poruci je neophodno da nam dostavite Vaše identifikujuće podatke i period (npr. nedjelju dana) na koji se Vaš zahtjev odnosi.

DA LI IMATE PROBLEM SA KOCKANJEM/KLAĐENJEM?
Molimo Vas da popunite samostalno upitnik i iskreno odgovorite na narednih 11 pitanja:
1. Morate li ponekad da se obavezno kockate/kladite, i ako to prvobitno uopšte niste namjeravali/željeli?
2. Jeste li već jednom pokušali da prestanete sa kockanjem/klađenjem i niste uspjeli?
3. Jeste li češće zbog kockanja/klađenja propustili sastanke/dogovore?
4. Kockate li/kladite li se prvenstveno kada vam je dosadno / kada ste pod stresom / kada ste tužni?
5. Imate li novčanih problema zbog svojih izdataka za kockanje/klađenje?
6. Imate li problema u porodici zbog svojih izdataka za kockanje/klađenje?
7. Kada mislite na kockanje/klađenje, osjećate li telesne simptome, kao što su npr. ubrzani rad srca, vlažni dlanovi, „žmarci“?
8. Patite li zbog svog igranja na sreću?
9. Mislite li da ste provalili sistem igranja odnosno da možete da predvidite rezultate klađenja?
10. Bavite li se u mislima često kombinacijama brojeva, dobicima, vraćanjem izgubljenog novca odnosno mogućnostima klađenja, rezultatima klađenja i sportskim rezultatima?
11. Pokušavate li da sakrijete svoju strast prema kockanju/klađenju?

Ako ste na jedno ili više pitanja odgovorili sa „Da“ trebalo bi da razmislite o svom kockanju, odnosno klađenju. Obratite se Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske, Klinika za psihijatriju, Odjeljenje za bolesti zavisnosti. Anonimnost je zagarantovana.
Adresa: Ul. Mačvanska 17, 78 000 Banja Luka
Telefon: + 387 51 434 281
Faks: +387 51 434 677
Url: www.kc-bl.com

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.