Mozzart HELP

Kako se igra Aviator?

                                                                                                  
1.      Prije nego što avion poleti, potrebno je da odabereš i upišeš svoj ulog. Aviator ti nudi mogućnost da u istom trenutku imaš dva uloga koji mogu biti iste ili različite visine (klikom na opciju + i – možeš da aktiviraš ili skloniš ovu opciju). Minimalni ulog je 0,20 BAM.
2.      Klikni na dugme „KLADI SE”.
3.      Dok je simbol aviona na ekranu, u bilo kom trenutku možeš da klikneš na dugme „ISPLATI” i uzmeš svoj dobitak.
4.      Ukoliko avion odleti pre nego što klikneš „ISPLATI”, gubiš ulog koji su uložio u toj rundi.
 
  •           Šta je automatska uplata i kako da je koristiš?
Na igri Aviator možeš da podesiš automatsko klađenje na iznos koji odabereš, bez upisivanja istog beta iz runde u rundu. Ovu opciju aktiviraš klikom na polje „AUTO”, nakon čega je potrebno da uneseš željeni bet koji će se automatski ulagati u svakoj rundi, sve dok ne odlučiš da promijeniš ulog.
  •            Šta je automatska isplata i kako funkcioniše?
Osim automatske uplate, Aviator ima i opciju automatske isplate. To znači da možeš da podesiš igru tako da ti automatski isplati dobitak u trenutku kada avion dođe do kvote koju odabereš. Kao i kod uplate, automatska isplata će biti aktivna u svakoj rundi na istoj kvoti, dok ne odlučiš da promijeniš kvotu ili da se vratiš na ručnu isplatu.
U slučaju korišćenja ove opcije, dobitak će biti automatski isplaćen kada indeks premaši postavljenu cifru za 0,01. To znači da će, ukoliko je postavljena granica za isplatu 2,00X, dobitak automatski biti isplaćen kada indeks dostigne 2,01X.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.