Mozzart HELP

Ne mogu da se prijavim na Mozzart Bet sajt, u čemu je problem?

Republika Srpska (mozzartbet.ba)

 

Ukoliko imate problem sa prijavom na sajtu mozzartbet.ba provjerite:

– Da li ste dobili aktivacioni e-mail i da li ste kliknuli na aktivacioni link koji se nalazi u poruci. Ukoliko je prošlo više od 24 sata, potrebno je da ponovo otvorite nalog.
– Da li unosite korisničko ime malim slovima (prilikom otvaranja naloga se velika slova automatski mijenjaju u mala).
– Ukoliko ste prilikom registracije koristili slova “č, ć, ž, š, đ”, vaše korisničko ime je snimljeno bez tog slova. Na primjer umjesto “džoker”, vaše korisničko ime je “dzoker”.
– Ukoliko i dalje imate problem sa prijavom na sajt, kliknite na link “Zaboravljena lozinka” na sajtu mozzartbet.ba i unesite potrebne podatke.
– Ukoliko niste dobili e-mail za zaboravljenu šifru pod nazivom “Mozzart Bet – Zaboravljena šifra”, pošaljite poruku korisničkoj podršci putem kontakt forme ili na e-mail [email protected] (da bismo mogli da vam pomognemo, koristite e-mail adresu sa koje ste otvorili nalog ).

* Molimo vas da nikome ne dajete svoju lozinku zbog vaše sigurnosti. Mozzart vam nikada neće tražiti tu informaciju.

 

Federacija BiH (mozzart.ba)

 

Ukoliko imate problem sa prijavom na sajtu mozzart.ba provjerite:

  • Da li ste dobili aktivacioni e-mail i da li ste kliknuli na aktivacioni link koji se nalazi u poruci. Ukoliko je prošlo više od 24 sata, potrebno je da ponovo otvorite nalog.
  • Da li unosite korisničko ime malim slovima (prilikom otvaranja naloga se velika slova automatski mijenjaju u mala).
  • Ukoliko ste prilikom registracije koristili slova “č, ć, ž, š, đ”, vaše korisničko ime je snimljeno bez tog slova. Na primjer umjesto “džoker”, vaše korisničko ime je “dzoker”.
  • Ukoliko i dalje imate problem sa prijavom na sajt, kliknite na link “Zaboravljena lozinka” na sajtu mozzartbet.ba i unesite potrebne podatke.

Ukoliko niste dobili e-mail za zaboravljenu šifru pod nazivom “Mozzart Bet – Zaboravljena šifra”, pošaljite poruku korisničkoj podršci putem kontakt forme ili na e-mail [email protected] (da bismo mogli da vam pomognemo, koristite e-mail adresu sa koje ste otvorili nalog).

* Molimo vas da nikome ne dajete svoju lozinku zbog vaše sigurnosti. Mozzart vam nikada neće tražiti tu informaciju.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.