Mozzart HELP

Kako da isplatim sredstva na tekući račun?

Republika Srpska (mozzartbet.ba)

 

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sljedeći način:

KORAK 1:

Da biste unijeli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju „Promjena podataka”.

Prilikom unosa bankovnog računa, potrebno je obratiti pažnju da se unosi ispravan broj. Ukoliko nemate potvrdu iz banke ili drugi dokument na kojem biste pročitali puni broj Vašeg tekućeg računa, isti možete pronaći na Vašoj MasterCard ili Maestro kartici, zajedno sa brojem kartice.

Najčešće je broj tekućeg računa napisan manjom veličinom brojeva od broja kartice, ali da biste u potpunosti bili sigurni, uporedite brojeve iz tabele sa brojem kojeg planirate da unesete. Potrebno je da prva tri broja računa budu u skladu sa brojevima banke u kojoj ste otvorili račun.

 

Federacija BiH (mozzart.ba)

 

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sljedeći način:

KORAK 1:

Da biste unijeli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju „Promjena podataka”.

 

Prilikom unosa bankovnog računa, potrebno je obratiti pažnju da se unosi ispravan broj. Ukoliko nemate potvrdu iz banke ili drugi dokument na kojem biste pročitali puni broj Vašeg tekućeg računa, isti možete pronaći na Vašoj Visa, MasterCard ili Maestro kartici, zajedno sa brojem kartice.

Najčešće je broj tekućeg računa napisan manjom veličinom brojeva od broja kartice, ali da biste u potpunosti bili sigurni, uporedite brojeve iz tabele sa brojem kojeg planirate da unesete. Potrebno je da prva tri broja računa budu u skladu sa brojevima banke u kojoj ste otvorili račun.

Igrači su dužni da u polju za registraciju unesu isključivo broj svog tekućeg računa, odnosno zabranjeno je unošenje tuđih brojeva tekućih računa.

Igrač je dužan da na zahtjev priređivača dostavi dokaz o vlasništvu na tekućem računu, a priređivač je ovlašćen i na drugi način da izvrši provjeru tekućeg računa i identiteta igrača.

U slučaju neispunjenja obaveze igrača iz prethodnog stava ovog člana, priređivač ima pravo da odbije zahtjev za prenos sredstava.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju greške igrača prilikom unošenja broja tekućeg računa, ili uslijed greške za koju je odgovorna banka preko koje se vrši prenos sredstava. Igrač može imati samo jedan aktivan tekući račun na koji će se vršiti prenos sredstava.

REPUBLIKA SRPSKA
Addico bank ad Banja Luka 552
Komercijalna banka ad Banja Luka 571
MF Banka ad Banja Luka 572
NLB Banka ad Banja Luka 562
Nova banka ad Banja Luka 555
Naša banka ad Bijeljina 554
Atos bank ad Banja Luka 567
Unicredit Bank ad Banja Luka 551
FEDERACIJA BIH
ASA banka ad Sarajevo 134
Bosna Bank International dd Sarajevo 141
Intesa Sanpaolo Banka dd BIH 154
Komercijalno-investiciona banka dd V. Kladuša 198
NLB Banka dd Sarajevo 132
Privredna banka Sarajevo dd Sarajevo 101
ProCredit Bank dd Sarajevo 194
Raiffeisen Bank dd BIH 161
Razvojna banka Federacije BIH 195
Atos bank dd Sarajevo 140
Sparkasse Bank dd Mostar 199
UniCredit Bank dd Mostar 338
Union banka dd Sarajevo 102
Vakufska banka dd Sarajevo 160
ZiratBank BH dd Sarajevo 186

KORAK 2:

Da biste prebacili novac, potrebno je da kliknete na korisničko ime u gornjem desnom uglu na saju, potom na „Moj račun”, te da odaberete isplatu – opciju „Na tekući račun”.

Unesete broj svog tekućeg računa kao i iznos koji želite da vam bude isplaćen. Nakon toga je neophodno potvrditi transakciju.

Ukoliko primijetite da ste prethodno pogrešno unijeli broj računa ili želite da promijenite račun za isplatu, klikom na opciju „Promjena tekućeg računa” bićete u mogućnosti da promijenite podatke.

Kao što je prikazano na sljedećoj slici, u polje „Broj računa u banci” unesite broj tekućeg računa i sačuvajte izmene klikom na taster „Potvrdi izmjene”.

Isplata koju obavite danas biće obrađena u toku sutrašnjeg dana i novac će biti prebačen na vaš bankovni račun. Svi zahtjevi za isplatu poslati petkom i vikendom biće primljene na obradu u ponedjeljak.

Ukoliko unesete pogrešan ili nepostojeći broj računa, vaš novac će biti rezervisan dva radna dana i tek nakon toga ćete moći da ponovite proceduru isplate novca. Naplate dodatnih troškova prilikom transakcije nema, odnosno biće vam isplaćen tačan iznos koji ste unijeli. Novac možete podići u svojoj banci. Period od kada ste zadali zahtjev za isplatu, pa do pojavljivanja sredstava na vašem tekućem računu, zavisi od banke koja učestvuje u transakciji.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.