Mozzart Help

Kako da isplatim sredstva na tekući račun?

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sljedeći način:

Da biste unijeli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju „Promjena podataka”.

Da biste prebacili novac, potrebno je da kliknete na korisničko ime u gornjem desnom uglu na saju, potom na „Moj račun”, te da odaberete isplatu – opciju „Na tekući račun”.

Unesete broj svog tekućeg računa kao i iznos koji želite da vam bude isplaćen. Nakon toga je neophodno potvrditi transakciju.

Ukoliko primijetite da ste prethodno pogrešno unijeli broj računa ili želite da promijenite račun za isplatu, klikom na opciju „Promjena tekućeg računa” bićete u mogućnosti da promijenite podatke.

Kao što je prikazano na sljedećoj slici, u polje „Broj računa u banci” unesite broj tekućeg računa i sačuvajte izmene klikom na taster „Potvrdi izmjene”.


Svaka transakcija isplate biće registrovana i prikazana kao na slici:


Isplata koju obavite danas biće obrađena u toku sutrašnjeg dana i novac će biti prebačen na vaš bankovni račun. Svi zahtjevi za isplatu poslati petkom i vikendom biće primljene na obradu u ponedjeljak.

Ukoliko unesete pogrešan ili nepostojeći broj računa, vaš novac će biti rezervisan dva radna dana i tek nakon toga ćete moći da ponovite proceduru isplate novca. Naplate dodatnih troškova prilikom transakcije nema, odnosno biće vam isplaćen tačan iznos koji ste unijeli. Novac možete podići u svojoj banci. Period od kada ste zadali zahtjev za isplatu, pa do pojavljivanja sredstava na vašem tekućem računu, zavisi od banke koja učestvuje u transakciji.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.