Pomoć oko Windows Mobile aplikacije

Ponuda igara

 

Ponudi svih raspoloživih igara (sportsko klađenje, klađenje uživo i „moj broj”) možete pristupiti klikom na meni u gornjem levom uglu. Odaberite vrstu igre koju želite da igrate.

Pristup nalogu

 

U svakom trenutku možete da se ulogujete na svoj nalog klikom na ikonicu (čovečuljak) u gornjem meniju, posle čega treba da unesete svoje korisničko ime i lozinku. Takođe, kada pokrenete aplikaciju, možete da unesete korisničke podatke i da štiklirate opciju da se podaci pamte.

Odabir utakmica sportskog klađenja

 

Čim otvorite aplikaciju, automatski se učitava ponuda sportskog klađenja. Skrolujte ekran levo i desno da biste prešli na druge sportove, npr. fudbal – tenis – košarka – golovi u ligi...

 

Kada odaberete sport koji želite da igrate, prikazaće vam se sve raspoložive lige. Kliknite na odabranu ligu da biste videli sve raspoložive utakmice sa osnovnim kvotama 1x2. Klikom na strelicu sa desne strane otvoriće vam se prikaz svih raspoloživih kvota za tu utakmicu.

 

Klikom na kvotu, dodajete je na tiket kome uvek možete da pristupite klikom na ikonicu tiket u gornjem desnom uglu.

Igra na „moj broj”

 

Izaberite iz levog menija „moj broj” ponudu i otvoriće Vam se spisak svih raspoloživih „,moj broj” igara. Odaberite onu koju želite da odigrate, izaberite kolo (imate informaciju kada počinje izvlačenje) i dolazite na stranicu za odabir brojeva koje želite da odigrate. Kliknite na željene brojeve (ako pogrešite, opet kliknite na izabrani broj da ga obrišete) i dodajte ih na tiket. Tiketu uvek pristupate iz gornjeg desnog ugla, klikom na ikonicu tiket.

Uplata tiketa

 

Kada dodate sve sportske, Live Bet ili „moj broj” događaje na koje želite da odigrate, u polju „uplata” unesite iznos Vašeg uloga i kliknite na dugme „uplati tiket”. Potrvrdite uplatu i Vaš tiket će biti uplaćen.

Moj broj – Opis igara

1.Igrač se kladi na određeni broj pogođenih kuglica.

2. Moguće je kladiti se maksimalno na 15 brojeva.

3. Ponudu čine 54 igre za klađenje na brojeve.

4. Kod svake pojedinačne igre na brojeve razlikuje se broj kuglica koje su u opticaju i koje se izvlače, dan i vreme izvlačenja, kao i kvote.

5. Na jednom tiketu je moguće klađenje na brojeve iz jedne države u jednom terminu.

6. Podigre za klađenje na brojeve su: jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam ili osam pogođenih brojeva.

Ponuda podigara zavisi od izabrane igre za klađenje na brojeve. Odnosno od broja kuglica koje se izvlače i ukupnog broja kuglica koje su u izvlačenju.

7. Dopunske kuglice koje se izvlače nisu predmet klađenja.

8. Moguće je igrati sistem.

9. Sistem u sistemu nije moguće igrati.

10. Minimalna uplata po tiketu je 30 dinara, minimalna uplata po kombinaciji je 3 dinara.

11. Maksimalna isplata po tiketu je 1.000.000 dinara.

12. Na teletekst strani 579 se prikazuju LIVE rezultati izvlačenja.

13. Tiket je dobitan ako se u terminu, danu i datoj državi u odnosu na koje je odigran tiket pojave određen broj pogođenih kuglica na koje se igrač kladio.

14. Detaljne ponuđene fiksne kvote se nalaze u dnevnoj ponudi za svaku od 54 igre i sve podigre klađenja na brojeve.

15. Ako iz nekog razloga ne dođe do nekog od rednog pojavljivanja brojeva (tehnički razlozi), za sve tikete koji su uplaćeni u tom periodu kvota je 1,00, odnosno igraču se vraća uložen novac.

16. Opklada se može primiti do dva minuta pred početak izvlačenja.

17. Dobitne kombinacija koje imaju osam pogođenih brojeva ne sadrže sedmice, petice itd... Kombinacije koje imaju sedam pogođenih brojeva ne sadrže šestice, petice itd...

18. Tiket je dobitan ukoliko pogodite sve brojeve na jednom tiketu.

19. Ukoliko igrate sistemski tiket potrebno je da pogodite brojeve u okviru odigranog sistema.

20. Klađenje na nove igre moguće je na MOZZART uplatnim mestima i na sajtu www.mozzartbet.com

21. Rezultate za svaku igru na brojeve možete pratiti preko njihovih zvaničnih sajtova.

 

Moj broj – ponuda