Šta je Brzzi tiket?

Brzzi tiket Vam omogućava da sastavite tiket na web-u i potom sa dobijenom šifrom ga uplatiš na uplatnom mjestu.

Kratko uputstvo

  1. dodajte kvote na tiket
  2. unesite željeni iznos i kliknite na pošalji tiket
  3. zapišite šifru tiketa
  4. na uplatnom mjestu pokažite šifru tiketa i uplatite tiket

 

 

Šta je hendikep?

 „Hendikep“ je prednost u golovima (koševima, poenima, procentima ili drugim veličinama koje su u vezi s događajem koji je predmet klađenja) za sportski događaj koja je unapred određena i predstavljena igraču u ponudi kladionice.

Konačan ishod događaja sa hendikepom formira se tako što se broju golova, koševa ili poena označenih kao hendikep dodaju i golovi, koševi ili poeni koje je stvarno postigao tim kome je dat hendikep.

Primjer

Uniks – Sijena 83:85, hendikep +3,5

U ovom slučaju za igru konačan ishod u okviru koje je i ponuđena kvota, dobitan je ishod 1.

Kada bi se uzeo u obzir hendikep, rezultat bi bio Uniks – Sijena 86,5:85.

Šta su to sistemi?

Šta znači sistem 3 od 4? Ukoliko dopišete oznaku 3/4 na tiket, time ste rekli Mozzartu: „Pogodiću barem tri od navedene četiri utakmice“. Praktično, umjesto jednog „velikog“ odigrali ste četiri „mala“ tiketa.

Ovi „mali tiketi“ se nazivaju kombinacije. Stručno rečeno, tiket sa sistemom 3/4 ima četiri kombinacije. Možete vidjeti da se Vaš ukupni ulog od 10 KM, raspodjelio na četiri djela i zbog toga je uloženo 2,50 KM po kombinaciji. Ukoliko pogodite sva četiri para, onda će Vam sve kombinacije biti dobitne. Smanjili ste maksimalni mogući dobitak, ali ste povećali svoju šansu.

Najbolji način da isprobate sve moguće kombinacije jeste da pogledate opciju BRZZI TIKET, dodate mečeve koje želite i potom kliknete na dugme „sistemski tiket”. Tu možete da pravite sisteme, isprobate različite kombinacije i da u svakom trenutku imate precizan podatak o mogućoj zaradi.

 

Šta je kvota?

Kvota predstavlja vjerovatnoću da će tim ili igrač ostvariti prikazani rezultat, tj. broj s kojim se množi Vaš ulog.

Priređivač zadržava pravo da promeni kvote objavljene u programu sportskih događaja, o čemu će blagovremeno biti istaknuto obavještenje na uplatno-isplatnom mjestu. Prilikom izračunavanja dobitka uzimaju se u obzir kvote koje su važeće u momentu uplate tiketa.

Važeća kvota za klađenje, kao i za klađenje na događaj u toku (Live bet) je isključivo ona koja se nalazi na uplaćenom tiketu za klađenje. 

* Zbog eventualnih tehničkih problema, može doći do razlike u kvoti koja se vidi na platformi na kojoj se nalaze kvote za klađenje na događaj u toku (teletext i web sajt) i kvoti koja se vidi na tiketu.

Šta znači 1, X, 2?

Znak "1" označava pobjedu domaćeg tima, znak "X" označava neriješen rezultat, a znak "2" označava pobjedu gostujućeg tima. U slučaju da se meč koji je predmet klađenja odigrava na neutralnom terenu znak "1" se odnosi na prvonavedeni tim u listi za klađenje, a znak "2" na drugonavedeni tim.

Šta je višeznak?

Višeznak Vam omogućava da se kladite na dva  ili više ishoda jednog meča istovremeno. On smanjuje Vaš rizik, ali i potencijalnu zaradu. Ukoliko zelite da sastavite ovakav tip tiketa potrebno ja da odaberete opciju "sistemski".

Primjer

Možete igrati da će pobijediti domaćin ili će biti nerešeno na utakmici. Ukoliko se bilo koji od ova dva ishoda dese Vi ćete imati dobitan par na tiketu.

Utakmica Roma – Milan, odigrali ste višeznak ki 1 i ki X.

Kvota na ki 1 je 2.30, kvota na ki X je 3,25.

Konačan rezultat je 3:3. Vaš tiket je prošao sa kvotom 3,25, jer ste igrali i da će pobjednik meča biti Roma, ali i da će biti neriješeno.

Na kojim sajtovima mogu vidjeti statistiku specijala?

  Zvanični sajtovi za specijal su :  

U slučaju eventualnog produžetka važiće statistika regularnog toka meča.