Kako da napravim sistemski tiket na sajtu?

Da biste napravili sistemski tiket na sajtu potrebno je da:

1. kliknete na kvote

2. kliknete na "sistemski" prikaz tiketa

3. kliknete na "početak sistema" ispod meča kojim želite da započnete sistem

4. kliknete na "kraj sistema" ispod posljednjeg meča u Vašem sistemu

5. odaberite kombinacije (potreban broj dobitnih kvota da bi tiket bio dobitan)

6. Unesite iznos i kliknete na "pošalji tiket"

 

Onlajn tiket je poslat na verifikaciju, gdje mogu ga da nađem?

Vaš onlajn tiket koji je poslat na verifikaciju možete pronaći pod opcijom MOJ NALOG.

Postoje četiri mogućnosti:

 • ukoliko tiket čeka na verifikaciju, on je u statusu „čeka verifikaciju” i ima narandžastu ikonicu – tiket se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”
 • ukoliko je tiket prihvaćen, on je automatski prebačen u status „aktivan” i ima plavu ikonicu – tiket se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”
 • ukoliko je potrebno da Vi prihvatite nove uslove na tiketu, cijeli red s njim je obilježen narandžastom bojom – tiket se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”
 • ukoliko tiket nije prošao verifikaciju, on je statusu „odbijen” i ima sivu ikonicu – tiket se nalazi u dijelu „svi”

Šta je hendikep?

 „Hendikep“ je prednost u golovima (koševima, poenima, procentima ili drugim veličinama koje su u vezi s događajem koji je predmet klađenja) za sportski događaj koja je unapred određena i predstavljena igraču u ponudi kladionice.

Konačan ishod događaja sa hendikepom formira se tako što se broju golova, koševa ili poena označenih kao hendikep dodaju i golovi, koševi ili poeni koje je stvarno postigao tim kome je dat hendikep.

Primjer

Uniks – Sijena 83:85, hendikep +3,5

U ovom slučaju za igru konačan ishod u okviru koje je i ponuđena kvota, dobitan je ishod 1.

Kada bi se uzeo u obzir hendikep, rezultat bi bio Uniks – Sijena 86,5:85.

Šta su to sistemi?

Šta znači sistem 3 od 4? Ukoliko dopišete oznaku 3/4 na tiket, time ste rekli Mozzartu: „Pogodiću barem tri od navedene četiri utakmice“. Praktično, umjesto jednog „velikog“ odigrali ste četiri „mala“ tiketa.

Ovi „mali tiketi“ se nazivaju kombinacije. Stručno rečeno, tiket sa sistemom 3/4 ima četiri kombinacije. Možete vidjeti da se Vaš ukupni ulog od 10 KM, raspodjelio na četiri djela i zbog toga je uloženo 2,50 KM po kombinaciji. Ukoliko pogodite sva četiri para, onda će Vam sve kombinacije biti dobitne. Smanjili ste maksimalni mogući dobitak, ali ste povećali svoju šansu.

Najbolji način da isprobate sve moguće kombinacije jeste da pogledate opciju BRZZI TIKET, dodate mečeve koje želite i potom kliknete na dugme „sistemski tiket”. Tu možete da pravite sisteme, isprobate različite kombinacije i da u svakom trenutku imate precizan podatak o mogućoj zaradi.

 

Na kojim sajtovima mogu vidjeti statistiku specijala?

  Zvanični sajtovi za specijal su :  

U slučaju eventualnog produžetka važiće statistika regularnog toka meča.

Onlajn klađenje

Želite da se kladite bilo kada, bilo gdje? Od sada će Vam i to biti omogućeno.

Gdje god da se nalazite, u kafiću, u autobusu vraćajući se s posla, čekajući u redu za kupovinu ili na stadionu, možete, kada poželite, odabrati prave utakmice iz naše široke ponude.

Dovoljno je samo da imate pristup internetu (putem računara, tableta ili mobilnog telefona) i igra može da počne. Onlajn klađenje Vam je dostupno 365 dana u godini, 24 časa dnevno, pa čak i praznicima. 

 

Pogodnosti

 • Kada se ulogujete na svoj nalog, potrebno je manje od minuta da uplatite svoju opkladu ukoliko ste već odabrati svoje parove i igre.
 • Mogućnost da reagujete brzo ukoliko dođe do promjene kvota je takođe velika prednost. 
 • Vaše opklade i iznose uplate ili isplate ne mora niko da zna. Znate ih samo Vi, i samo Vi imate uvid u Vaš NALOG
 • Imate uvid u ogromnu ponudu Live klađenja na sve vrste sportova, uz mogućnost praćenja DIREKTNIH PRENOSA na našem sajtu.

 

Kako početi?

 • Neophodno je da se REGISTRujete se na našem sajtu. Proces registracije je vrlo jednostavan. Neophodno je da unesete svoje osnovne informacije kao što su ime, prezime, datum rođenja, mejl, korisničko ime i lozinku. 

 

Načini uplate

 • Uplata putem SMS Mozzart dopune
 • Uplata putem vaučera Mozzart dopune
 • Uplatom u jednoj od naših poslovnica.
 • Uplatom putem TEKUĆEG RAČUNA u banci ili pošti.

 

Klađenje

 • Proces uplate je vrlo jednostavan. Napravite tiket klikom na određene igre i koeficijente, ukucate sumu koju želite da uplatite i potvrdite.
 • Svaki tiket koji uplatite se čuva u arhivi Vašeg naloga bio dobitan ili ne, isto tako i istorija uplata i isplata stoga možete vrlo lako pratiti stanje na svom računu. Centralno mjesto za sve informacije je VAŠ NALOG.

 

Načini isplate

Postoje dva načina isplate novca: