Highlander™ Online Slot

Promocija Highlander™ Online Slot traje od srijede 06. 12, kada će nova igra biti dostupna, sve do srijede  20. 12 do 23.59 časova. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na Mozzart Bet sajtu.

Uslovi za dobijanje jedne od glavnih nagrada:

Za svakih odigranih (ukoliko ih igrač „obrne“) 60 BAM na igri Highlander™ Online Slot u promotivnom periodu, igrač stiče pravo na jedan virtuelni vaučer s kojim učestvuje u izvlačenju nagrada.
Igrač može ostvariti neograničen broj vaučera. Što više virtuelnih vaučera, veće su šanse za dobitak.

Igraj na MOZZART ONLAJN KAZINU!

Nagradni fond glavnih nagrada je 20.000 evra, a raspoređen je u više nagrada:

Uslovi za dobijanje dnevnih novčanih nagrada:

Svaki igrač koji odigra minimum 10 betova na bilo kom ulogu na igri Highlander™ Online Slot u promotivnom periodu stiče pravo na jedan virtuelan vaučer s kojim učestvuje u izvlačenju dnevnih nagrada.
Igrač ima pravo samo na jedan virtualni vaučer tokom dana.

Nagradni fond glavnih nagrada je 20.000 evra, a raspoređen je u više nagrada:

Nagrade su raspoređene po danima na sljedeci način:

Izvlačenje glavnih nagrada biće održano 22. decembra 2017. godine. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog odabira, a rezultati će biti objavljeni na ovoj stranici. Obezbjeđivanje i izvlačenje nagrada vrši prozvođač igara Microgaming i u promociji učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije Microgaming.

Izvlačenje dnevnih novčanih nagrada biće održavano svakodnevno počev od 07. 12. zaključno sa 21. 12. 2017. godine. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog odabira, a rezultati će biti objavljeni na ovoj stranici. Obezbjeđivanje i izvlačenje nagrada vrši prozvođač igara Microgaming i u promociji učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije Microgaming.

Nagrade nisu zamijenjive i prenosive.

Dobitnik je saglasan da operater može koristiti njegovo ime, inicijale ili prezime u daljem oglašavanju bez ikakve nadoknade. Igrač učešćem prihvata opšta pravila takmičenja.

U promociji učestvuje desktop i mobilna igra.

Ovu promociju organizuje kompanija Microgaming i u njoj učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije Microgaming.

Ovi uslovi važe samo za promociju Highlander™ Online Slot.

Microgaming zadržava sva prava i svakog momenta može izmijeniti pravila.

Za dan 06.12. dobitnik je:

  • Ibrahim K.

 

Za dan 20.12. dobitnik je:

  •  Miljan M.