Kako da podesim zvuk u Kazinu uživo?

Klikom na sledeću sliku:

koja se nalazi u donjem levom uglu ekrana izaberete Options pa Sound

Ukoliko želite u potpunosti da isključite zvuk - kliknite na Off. Glas krupijea možete isključiti tako što isključite opciju Dealer voice. Takođe, možete podešavati jačinu zvuka i zvučnih efekata.

Kako da stavim opkladu?

Nakon izbora željene igre klikom na čip i sto i obaveznom potvrdom (confirm) započinjete svoju opkladu. Neophodno je uvek potvrditi opkladu inače neće biti prihvaćena. Svaka igra ima određeno vreme za koje morate da stavite opkladu i potvrdite. 

Ukoliko želite da poništite iznos klinkite na clear, a da ponovite ulog na undo.

 

Da li mogu da igram više igara istovremeno?

Nakon odabira igre, klikom na add table otvara vam se mogućnost dodavanja novih igara istovremeno. Tačnije, možete birati igru i sto za kojim želite da igrate. Igre možete izabrati direktno klikom na željenu ili iz lobby-a (choose from lobby). Lobby je početna stranica gde možete izabrati koju od ponuđenih igara želite da igrate.

Kako da odustanem od igre?

Ukoliko želite da odustanete od određene igre, dovoljno je da kliknete u donji levi ugao na close table. A ukoliko želite da ustanete od stola, kliknite na stand up.

Blackjack

Pre početka deljenja svaki igrač mora da uloži određenu količinu novca (čipova). Nakon toga se svakom igraču dele po dve karte, a krupije uzima jednu kartu. 

Cilj igre je da se napravi rezultat 21 ili što bliže tome. Ukoliko imate zbir karata veći od  21, automatski gubite.

Karte sa brojevima vrede onoliko bodova koliki je broj, a žandar (J), dama (Q) i kralj (K) vrede po 10 bodova. Jedinica (A) vredi 11 bodova, ako je zbir drugih karata 10 ili manji, odnosno jedan bod ukoliko je zbir drugih karata 11 ili veći. Ukoliko imate dve jedinice, jedna od njih mora vredeti 11 bodova, osim ako sve ostale karte zajedno vrede 10 ili više bodova.

Nakon deljenja svaki od igrača se redom pita da li želi da stane na prvobitno podeljenim dvema kartama stand ili želi da uzme još jednu kartu hit.

Ukoliko igrač u zbiru početne dve karte ima 9, 10 ili 11, nudi mu se mogućnost igre double. U tom slučaju igrač udvostručuje ulog i od krupijea dobija još samo jednu kartu.

Ako dobijete dve iste karte, može ih razdvojiti – split. Za razdvajanje je potrebno uložiti iznos jednak početnom ulogu. Nakon toga igrate svaku kartu kao zaseban igrač. Ukoliko na jednoj od tih karata ponovo dobijete dve iste karte, možete ih opet razdvojiti.
U slučaju da u početnom deljenju dobijete A i (10, J, Q ili K) automatski pobeđujete i to se naziva Blackjack.
Ukoliko posle početnog deljenja odlučite da se predate, tada se igra završava i krupije Vam automatski uzima pola uloženog novca.

Šta znači Bet Behind?

Ukoliko prilikom odabira stola u igri Blackjak nema slobodnih mesta, možete se upisati na listu čekanja (join waiting list) klikom na dugme u gornjem desnom uglu.

Kada se oslobodi mesto, bićete obavešteni porukom.

Takođe se možete kladiti s nekim od učesnika (Bet Behind). Stavljate ulog (čipove) na sto učesnika koga ste odabrali da pratite i igra može da počne.