Isplata na tekući račun

Isplatu putem tekućeg računa možete izvršiti na sledeći način:

Da biste uneli broj svog računa, potrebno je da se ulogujete i odete na sekciju „promjena podataka”: 

Da biste prebacili novac, potrebno je da kliknete na „Moj račun” i odaberete isplatu – opciju „na tekući račun”.

Unesete broj svog tekućeg računa kao i iznos koji želite da Vam bude isplaćen. Nakon toga je neophodno potvrditi transakciju. 

Ukoliko primjetite da ste prethodno pogrešno unijeli broj računa ili želite da promijenite račun za isplatu, klikom na opciju „podesi račun” bićete u mogućnosti da promijenite podatke. 

Kao što je prikazano na sledećoj slici, u polje „broj računa u banci” unesite broj tekućeg računa i sačuvajte izjmene klikom na taster „potvrdi izmene”.

Svaka transakcija isplate biće registrovana i prikazana kao na slici:

Isplata koju obavite danas biće obrađena u toku sutrašnjeg dana i novac će biti prebačen na Vaš bankovni račun. Svi zahtjevi za isplatu poslati petkom i vikendom biće primljene na obradu u ponedeljak.

Ukoliko unesete pogrešan ili nepostojeći broj računa, Vaš novac će biti rezervisan dva radna dana i tek nakon toga ćete moći da ponovite proceduru isplate novca. Naplate dodatnih troškova prilikom transakcije nema, odnosno biće Vam isplaćen tačan iznos koji ste unijeli. Novac možete podići u svojoj banci. Period od kada ste zadali zahtjev za isplatu, pa do pojavljivanja sredstava na Vašem tekućem računu zavisi od banke koja učestvuje u transakciji.

Minimalna isplata nije definisana.

 

Zakazivanje isplate

Omogućili smo isplatu i uplatu Vaših sredstava na klik!

Možete podići novac na bilo kom našem uplatnom mjestu.

Dovoljno je da na sajtu www.mozzartbet.ba, sa svog naloga, odaberete sledeće opcije:

•             Isplata sredstava

 

•             Unesete željeni iznos

•             Odaberete uplatno mjesto

•             Zatim zapišete ili odštampate kod

 

Dobijeni kod predate ljubaznom operateru i nastavite svoju igru.

Ukoliko iz nekog razloga ne podignete svoja sredstva, ona se do kraja sledećeg dana automatski vraćaju na stanje Vašeg računa.

 

Koliki je maksimalni iznos za isplatu?

Maksimalni iznos za isplatu sportskih i Live Bet tiketa je 1.000.000 KM (za tikete sa 30 i više parova), odnosno 250.000 KM (za tikete na kojima je broj parova do 29). Za klađenje na trke pasa i virtuelni fudbal maksimalna isplata je 10.000 KM, igru na brojeve Grčki kino 15.000 KM, a Lucky six 20.000 KM.